lauantai 26. tammikuuta 2013

Suoraan sanoen, olin kyllä aluksi todella vihainen siitä, miten vaikeaa vasemmistolaisten ajatusten, saati toiminnan esiintuominen voi olla. Olen kuitenkin oppinut kanavoimaan kiukkua aiempaa paremmin ja perustelemaan kantani. Ihan pelkkä sitkeyskin toimii useimmiten...Niin joo, kokenut feissari ei taivu helposti, jos ollenkaan :)

Tänään kuulin vaihteeksi mukaviakin uutisia. Ensi kuun 16. päivä alkaa Martin Kulttuuriolohuoneella vegaanisen tammikuun jatkeeksi vegaaninen ruokakurssi :) Tai no se varmistui. Ajattelin osallistua. Ihan varmaa se ei ole, saatan joutua Hesaan töihin tässä ;) Pääsen vetämään historian abi- sekä pääsykoevalmennuskurssit viime vuoden tapaan. Jee :)

Tällä kertaa ei onneksi tarvi murehtia kämppäkuvioista, voin asua kaverin poikaystävän luona. Huoh tosiaan, ois takuulla mahdotonta saada kämppää helmi-maaliskuulle ja sitten kuukauden tauko ja taas huhti-toukokuulle. Muistan vielä turhankin hyvin, miten hirveän hankalaa oli löytää asuntoa kaksi vuotta sitten kun alotin työt Greenpeacella.

Törmäsin vanhaan työkaveriin Tottiksella, ja oli mukava nähdä. Mutta yksi juttu piti korjata. Hän sanoi kuulleensa jotain sen suuntaista, että Greenpeacella kaikki raha kuluu hallintoon eikä luonnonsuojeluun jää juuri mitään. Minusta on todella ikävää että tämmöisiä juttuja liikkuu eräiden muiden järjestöjen sekoilujen takia.

Olen omin silmin nähnyt miten porukka painaa töitä niska limassa juuri siksi koska hallinto on niin ohut, jotta raha kanavoituisi ympäristön hyväksi. Itsekin tein ihan hulluna töitä. Tiedän, että tukeni menee tasan sinne, minne sen haluankin menevän :)


Ei kommentteja: