tiistai 12. helmikuuta 2013

Tuli sitten lähtö Hesaan perjantaina. Sillon on pakollinen koulutus töihin liittyen. Eli kurssi toteutuu kuin toteutuukin :) Se alkaa sitten tiistaina. Lauantaina on kuitenkin rakkaan ystäväni tuparit täällä Turussa joten taitaa tulla rullautumista, mutta sehän ei haittaa käytännön syistäkään, sitä vähemmän pitää tavaraa roudata jos kaks kertaa kantaa.

Lauantaina tosiaan järkätään eka vegeruokakurssi,

http://viherpunainen.blogspot.fi/2013/02/vegeruokakursseilla-parempaan-maailmaan.html

sinne en taida keretä kuitenkaan kun jäisin mielelläni koulutuksen jälkeisiin bileisiin :) Kurssista sen verran, että todella hienoa, että tällaista järkätään. Joitakin saattaa yllättää, että toisena järkkääjänä on Turun vasemmistoliiton jäsenyhdistys, kun puolueen kiinnostuksenkohteet saattavat poiketa hyvinkin paljon vegekurssien järkkäämisestä. Viittaan mm. puolueessa edelleen osin vaikuttavaan toriparkin puolustamiseen. Tämä myös määrittää puolueen julkisuuskuvaa, liiaksi.

Kokoomus sai kuin saikin vaalien jälkeen tahtonsa läpi ja Raimo Huhtasen rakennuslautakunnan varapuheenjohtajaksi. Tämä on todella valitettava fakta, mutta yhtälailla on äärimmäisen positiivinen fakta, että vipulaiset järkkäävät vegekursseja. Minusta puolueessa (ja missä tahansa) pitää olla niitä, jotka eivät aina (todellakaan) allekirjoita vallitsevia käytäntöjä tai ratkaisuja. Miten muuten asiat voisivat koskaan muuttua paremmiksi.

Sellanen pieni yksityiskohta oli mukava huomata. Kiinnitin kurssin mainoksia mm. kurssikirjaston aulan ilmotustaululle, ja huomattuani sen meidän "Oletko ilmastosyöppö"-julisteemme, pistin ihan tahallani siihen viereen :)

Hienoa, että teimme niin täysipainoista työtä julkan kanssa että se kestää kulutusta yleisellä ilmotustaululla vielä neljä vuotta painosta tulon jälkeen :D Linkkiä julkkaan en osaa laittaa, oon kuitenkin niin käsi näitten koneitten kanssa.

Minut valittiin viime torstaina kunnallistoimikunnan varaihankintajaoston puheenjohtajaksi. Voimme alkaa rakentaa järjestönnäköistä varainhankintaa :)


Ei kommentteja: