tiistai 12. helmikuuta 2013

Niin ja sen verran pitää todeta että toriparkin vastaiset voimat ovat ainakin yhtä vahvoja kun sitä puolustavat, elleivät vielä paljon vahvempia. Tulemme taistelemaan loppuun asti.

Viime viikolla muuten liukastuin kolme kertaa. Jalkakäytävät lanataan niin tiukaksi massaksi ettei sillä pysy pystyssä :( Kun kävelee paljon, sen huomaa vielä selvemmin. Hiekoituksessa säästäminen tulee kalliiksi. Joku voisi ihan oikeasti laskea, mitä järkevä ja kelinmukainen hiekoittaminen maksaa, ja sitten myöskin sen, mitä liukastumiset maksavat. Hieman jomottaa polvea edelleen, taitaa olla paras käydä näyttämässä sitä asap. Jomotus ei alkanut heti, outoa.

Jollain näistä reissuista hukkasin yhden tumpun :( Kyse ei ollut taloudellisesta menetyksestä, ne olivat itse tehdyt mutta suuritöisimmät tumput kai mitä olen koskaan tehnyt, harmitti ja harmittaa mielettömästi. Kettuuntumisesta seurasi hyvääkin, tein nopsaan tahtiin uudet ja alotin villasukatkin .) Kutominen on todella mukavaa...Onneksi pyysin mummiltani ohjeet kumpiinkin ajoissa... Nyt on upeaa kun voi kutoa mummin ohjeiden, ainoiden oikeiden ohjeiden mukaan :) Tämmöinen vilukissa tarvii villaa ylleen.




Ei kommentteja: