tiistai 11. toukokuuta 2021

Sen siitä saa kun paperilehti ei tule. Tämäkin juttu jäi digistä huomaamatta. Kuulin siitä tänään piirihallituksen kokouksessa, jossa kerroin päätöksen mahdollisista seurauksista myös elintarviketyöläisten kannalta. 

Ihan kiva, ettei toimittaja tehnyt taustatyötään kunnolla :( Jutussa ei mainita sitä, että tein joulukuussa puoltoesityksen Kavlin oikaisuvaatimukseen, vaikka asia luki ihan selvästi pöytäkirjassa 


Kirjoitin just äsken julkisen vastineen TSn mielipidepalstalle, jossa päätöksenteon vaiheet tulevat esille, ja myös se, miksi tein esitykset molemmilla kerroilla. Ilmasto- ja eläinoikeuspoliittinen näkökulma, kuten elintarviketyöläistenkin näkökulma mielestäni unohtuivat päätöksessä. Saa nähdä julkaistaanko, kirjoitin lehteen  jo ympäristöterveyspäällikön marraskuisesta virkamiespäätöksestä, ei julkaistu. Onneksi Turun Vasemmistoliiton Uusi Päivä julkaisi.


Erityisesti risoo kun näitä tulee muutenkin huonona päivänä. Tänään on vähän kaikki menny pieleen, alkaen siitä kun jaoin Saaristomeri- tapahtuman yhteen faceryhmään, ja se poistettiin koska oli tehty Vs-Vassin ryhmälle. Faceryhmä johon sen jaoin, on poliittisesti sitoutumaton, mut en hoksannu miten oisin voinu piirin ympäristöjaoksen tilaisuutta laittaa mainitsematta puoluetta. Onhan se nyt kamalaa jos ihmiset saisivat tietää, miten lainsäädäntö menee ja luonnonsuojelua sen kautta edistetään. Puolueethan sitä nimenomaan tekevät.


https://www.ts.fi/uutiset/talous/5303045/Turku+ja+Kavli+kiistelevat+pakkauksista++edennyt+oikeuteen+asti



Ei kommentteja: