keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Hillary Clintonia syytettiin liiallisesta poliitikkomaisuudesta ja kovuudesta, ja olen tässä blogissa aiemminkin kirjoittanut miten noista ominaisuuksista on miehelle vain hyötyä. Karuimpia tosiasioita on se, että amerikkalaiset itse tekivät Hillarysta poliitikon, sanan negatiivisimmassa merkityksessä.

Hän sai miehensä Billin ensimmäisen presidenttikauden aikana paljon kritiikkiä siitä, ettei ollut perinteinen "First Lady", eikä tyytynyt tarjolla olleeseen rooliin joulukuusenkoristeiden esittelijänä. Taisi ollakin tietoinen ratkaisu, että hänet nähtiin miehensä uudelleenvalinnan alla juurikin esittelemässä Valkoisen talon jouluperinteitä.

No niin. Tänään saimme eläinoikeusviikon sähköisen tiedotuksen käyntiin. Kivaa :) Kävin eilen Helsingissä Hiekanjyvien lehtipalaverissa, ja kipaisin samalla Lushista muutamia ihania vegaanisia juttuja niinkuin aina jos vaan oon Hesassa ja että ois varaakin. Mukavaa että tuotteille alkaa olla Hesassa kunnolla kysyntää, kauppoja on jo kaiketi kaksi? Sitten kun vielä tänne Turkuunkin saataisiin oma Lush... Hiekanjyvä-palsu meni hyvin, ja luonnostelemani kirjoittajakutsu lähti illalla eteenpäin. Tässä eläinoikeusviikon juliste ja tekemäni tiedote tännekin.





   Tervetuloa eläinoikeusviikolle!

Viherpunainen vasemmisto ry:n eläinoikeusviikko Martin Kulttuuriolohuoneella 23.-26.11. 

Viikon aloittaa Animalian toiminnanjohtajan Mai Kivelän vierailu keskiviikkona 23.11., jolloin hän alustaa klo 18 alkaen aiheesta "Eläinten asema ruoantuotannossa- kohti parempaa tulevaisuutta". Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Tervetuloa ennen alustusta nauttimaan Kulttuuriolohuoneen kahvilan vegaanisista antimista!

Saman viikon lauantaina 26.11.  Kulttuuriolohuoneella pidetään vegekurssi klo 12-16, "Karjatonta paistia ja muita herkkuja", jolla opetellaan tekemään perinteisiä ruokia vegaanisina versioina. Kurssin vetää kokenut vegaanikokki Jari Kärkkäinen. Ruokalistalla karjattoman paistin lisäksi mm. käristystä nyhtiksestä ja härkiksestä, sekä riisipuuroa jälkkäriksi. Ilmoittautumiset osoitteeseen eraekallio@gmail.com viimeistään 23.11. Kurssimaksu 8 euroa maksetaan viimeistään 23.11. Viherpunainen vasemmisto ry:n tilille FI90 5710 9720 0691 04. 

Kumpikin tapahtuma järjestetään Martin Kulttuuriolohuoneella, osoitteessa Itäinen Pitkäkatu 49, Turku.




Ei kommentteja: