sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Juomaveden puhtaus on Suomessa kansainvälisesti vertailtuna huippuluokkaa, mutta täälläkin yhtenä näkymättömänä vaarana ovat tekstiileistä pestessä liukenevat mikromuovit ja ftalaatit.
Jokainen voi vaikuttaa osaltaan yhteisten vesivarantojen puhtauteen. On vahinko, ettei normimarkettien, niiden kauppojen joita suurin osa ihmisistä käyttää, valikoimiin ole saatu vielä laajassa mitassa esim. ekologisesti kestäviä pesuaineita. 

Siihen asti on käytettävä Ruohonjuuren ja vastaavien palveluita. Muutosta ei kuitenkaan tapahdu ennenkuin mahdollisimman suurella osalla ihmisistä on sekä logistinen, että taloudellinen mahdollisuus tehdä ympäristöystävällisiä valintoja. 

Tästä puhuimme ja tähän tarjosimme vastauksia työstäessämme Varsinais-Suomen Vasemmistoliiton Kohti ekologista elämäntapaa- ohjelmavihkoa.https://drive.google.com/…/0B1lbF4Kq96f3RXk1ZWRGNVM1dzQ/view
No, turkulaisena pääsen erikoiskauppaan helposti, taloudellista mahdollisuutta ei ole yhtä usein. Otin taas ilon irti erikoiskaupan täyttöpakkausmahdollisuudesta tällä viikolla.


Ei kommentteja: