perjantai 20. lokakuuta 2017

Flunssa oli kova ja sehän vasta alkoi kovasta kuumeesta...Oon vieläkin vähän yskäinen ja tukkoinen. Oon kuitenkin valmistellut yhtä sun toista, tässä laatimani tiedote ja naamakirjatapahtuma ideoimastani ja järkkäämästäni Attacin Valtapuhe- sarjasta :)

Attacin Valtapuhe- sarja syksyllä 2017

Tervetuloa keskustelemaan vallasta, siitä miten puheen ja diskurssien kautta ylläpidetään yhteiskunnallisia valtarakenteita huomaamatta, ja saadaan poliittiset ratkaisut näyttämään välttämättömyyksiltä. Attacin Valtapuhe- sarja tarjoaa tänä syksynä välineitä valtarakenteiden läpinäkyväksi tekemiseen. 

Valtapuhe- sarjan aloittaa Turun yliopiston koulutussosiologian ja -politiikan professori Hannu Simola aiheenaan "Poliittisen puheavaruuden dynamiikasta  - miksi vallanpitäjien puhetapojen ylittäminen ja todellisten uusien avausten esittäminen on niin vaikeaa?"  Tilaisuus pidetään Turun Kirjakahvilassa, Vanha Suurtori 3, keskiviikkona 8.11. klo 19 alkaen.

Valtapuhe- sarja jatkuu Helsingissä keskiviikkona 22.11., Helsingin yliopiston Politiikan ja talouden tutkimuksen laitoksen väitöskirjatutkijan Taavi Sundellin alustuksella "Suomalainen kestävyysvajekeskustelu ja korkeakoulupolitiikka". Tilaisuus pidetään Kirjasto 10:n Stagella, Elielinaukio 2 G, toinen kerros, klo 18 alkaen.

Tilaisuuksien moderaattorina toimii Attacin hallituksen puheenjohtaja Eva-Liisa Raekallio.

Vapaa pääsy, tervetuloa!


Suomen Attac on vuonna 2001 perustettu kansalaisjärjestö, joka pyrkii edistämään kriittistä globalisaatiokeskustelua, sosiaalista oikeudenmukaisuutta, kansalaislähtöistä demokratiaa, yhteiskunnallista avoimuutta ja kestävää kehitystä. Attacin toimintaa rahoitetaan jäsenmaksuilla, liittymällä mukaan tuet työtämme. http://www.attac.fi/yhteystiedot/jaseneksi

Ei kommentteja: