perjantai 16. marraskuuta 2012

Ihan loistavaa on ollut huomata, miten kasvisruoan tarjonta on Unicalla parantunut. Sehän on jopa eri universumista kuin 2010, jolloin edellisen kerran Turun opiskelijaruokaloissa itse asioin. Silloin Bryggessä oli grilliruoan(!) erikoisruokala ja kasvisvaihtoehdon valitsevilla oli tunne, että saavat parempaa palvelua Kasviskeitaalla tai ÅA:n paikoissa.

Tänä syksynä on tosiaan ollut hienoa huomata, että Bryggessä on todella hyvänmakuista kasvisruokaa tarjoava opiskelijaravintola, joka ei nyrpistä nenäänsä vegaaneillekaan; enää ei tarvitse vegaaniannosta anoa tiskin takaa. Aivan mahtavaa on nähdä kauramaitopurkkikin juomien joukossa. Tällaista osaa nykyään arvostaa. Muistan kun ravintolavaliokunta-aikoina perustelin kasvisruoan laadun parantamista ja valikoiman parantamista myös sillä, että siten pärjäisimme kilpailijoille ja saisimme varoja kerättyä TYYn suuntaan!!!! Kasvissyöjiä oikein ajettiin tuolloin kilpailijoiden syliin heikolla kasvisruoan tasolla. Kyllä minä tästä nykyhetkestäkin valittamista löydän; Brygge menee ihan liian aikaisin kiinni.

TYYssä on kuitenkin tehty selkeästi todella paljon työtä kasviruoan eteen, kiitos toimijoille! Jos en ihan väärin huomannut, huomenna on Bryggessä oma lauantaibrunssi. Pitää ehdottomasti kokeilla :) Muistaakseni näin mainoksen Bryggessä, mutta netistä en tietoa löytänyt. Ainoastaan Assarin brunssi mainittiin mutta jos hakee kasvisbrunssia niin...äh. Tietenkin olisi järkevää markkinoida Bryggen brunssia, siten mahdollisimman moni huomaisi sen ja brunssin jatkuminen taattaisiin sen hyvällä tuotolla :) Taidan itse olla kannattamassa toimintaa heti huomenna...

Ei kommentteja: