tiistai 7. maaliskuuta 2017

Tein eilen Turun Sanomien vaalikoneen ja tänään Animalian ja SEYn yhteisen vaalikoneen, ensimmäisenä Vasemmistoliiton ehdokkaana Turussa. Sain Eläinten edustaja- sertifikaatinkin :) Laitoin sen eteenpäin ehdokkaillemme levitettäväksi. Nyt on neljä vaalikonetta täynnä, aiemminhan tein Hesarin ja Iltiksen yhteisen ja Ylen vaalikoneen. En sitten missään vaiheessa  saanut kuvaa Ylen ehdokaskonesovelluksella otettua, kyse on kyllä sovelluksesta itsestään, oon aiemmin saanut hyviä kuvia IPadillani. Onneksi tulivat teknisestä tuesta apuun ja lähetin vanhan kuvani heille. Uudempaa ei sillä koneella ollut paitsi vaalikuva, mutta sitä ei saanut käyttää.

Huomenna on illalla Varsinais-Suomen liiton ja TS:n järjestämä tilaisuus maakunnan asioista, menen tietenkin jo piirihallituksen jäsenenä, päivällä pitäisi ehtiä kirjoittamaan mielipidekirjoitus jota multa pyydettiin, ja illalla pitää lukea vielä kerran torstaisen nuorisolautakunnan materiaalit. Kokousta ennen on talousasioita käsittelevä seminaari, sekä se että varsinainen kokous pidetään kaupungin hallinnoimalla Taivassalon Tippsundin leirialueella, jonne suuntaamme heti puoliltapäivin.

Tänään meillä oli kokousta valmisteleva oman lautakuntaryhmämme kokous, joka meillä aina on. Saskan muutettua Hesaan hänen varajäsenensä Tuomas Polo hoitaa kauden jäljellä olevat neljä kokousta. Tässä vaalien alla ei tule ongelmia sen suhteen että miten ajan saa kulumaan!

Ei kommentteja: