sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Vipulaiset päivystävät viikon päästä sunnuntaina Mahdollisuuksien torilla Turun Vanhalla Suurtorilla. Olemme Vasemmistoliiton kojulla.

https://fi-fi.facebook.com/events/1051813231592619/

Minä hoidan järjestelyjä meidän päässämme. Se aamu alkaa sillä että menemme kauppaan ostamaan kaikkea reilua, kuten kahvia, teetä ja sokeria. Sitten menen auttamaan kunnallissihteeriä kahvinkeitossa ja muitten kamojen kanssa, sitten olemme toivottavasti valmiita menemään Mahisten torille jonne toivottavasti tulee myös jäseniä mukaan päivystämään :)

Seuraavana päivänä onkin sitten Varsinais-Suomen Vasemmistoliiton ympäristöopintokerhon uusin tapahtuma, joka järjestetään tällä kertaa yhdessä Turun Vasemmistoliiton kanssa Vasemmalta-iltana. Siinäkin mulla on päävastuu järjestelyistä. Juuri myös siitä epäkiinnostavasta osuudesta, kuten siitä että kahvia on tarpeeksi, ja että tekniikka saadaan pelittämään jatkojohtoineen ja muine härpäkkeineen niin hyvin, että alustajien tarvitsee vain alustaa. Onneksi paikka Turun Ruissalossa Saaristomeren rannalla on upea. Tässä linkissä mun tekemä tiedote.

Ei kommentteja: