lauantai 3. syyskuuta 2016

Vietin eilisillan Ruissalossa Villa Marjaniemessä, jossa pidettiin juhlaillallinen ja illanvietto sen kunniaksi, että Turun nuorisolautakunnat ovat toimineet 70 vuotta. Se oli aiempien ja nykyisten lautakunnan jäsenten mukava tapaaminen. Saska ei ikävä kyllä päässyt eikä myöskään Mäkipään Anna tai muut joten olin siellä lopulta vain nykyisin Kaarinan Vasemmistoliiton puheenjohtajana vaikuttavan Matti Kapasen kanssa. Niinkun niistä vassilaisista jotka tunnen. 

Kyllä mä silti pärjäsin oikein mukavasti, ja pääsin improvisoimaankin välinumerona olleessa teatterihassuttelussa. Viime aikoina on ollut aika paljon roolinäyttelemistä, kouluttajakoulutuksen harjoituksista tuohon eilisiltaan. Niin on pitkä matka kuljettu ujosta ja arasta tytöstä, vai onko sittenkään. Musta olisi hienoa jos voisin säilyttää itsessäni ne piirteet juuri siksi ettei yhteiskunta niitä arvosta. Kyllä politiikassa tarvitaan meitä kaikenluonteisia. 

Vaikka mietinkin tuossa torstaisen kunnallistoimikunnan kokouksen jälkeen kun siellä oli käyty läpi kunnallisvaaliehdokkaita että mitä järkeä mun ehdokkuudessa on, kun en mitenkään pysty taloudellisesti vaaleihin ja niihin omiin esitteisiin satsaamaan, taaskaan, Mutta jos olen looginen ja pitäydyn siinä mitä edempänä toin esiin, että politiikassa tarvitaan meitä kaikkia niin kyllä silloin myös pienituloisten pitää voida olla ehdokkaana.

Ei kommentteja: