perjantai 2. syyskuuta 2016

Viime viikonloppuna oli KSL:n kouluttajakoulutuksen toinen ja viimeinen lähijakso. Oli tiivis tahti mutta tykkäsin. Vielä pari tehtävää jäljellä. Tähän viikkoon on mahtunut opintoja, yhdistyshommia, ja olen professori Risto Rinteen kanssa sorvannut Turun Vasemmistoliiton kunnallispoliittisen tavoiteohjelmapaperin koulutusosiota. Sekin on ollut todella mukavaa.

Aiemmin olin tosiaan mukana työstämässä ympäristö-ja asuntopolitiikkaan liittyvää osiota.  Ohjelmapaperi lähtee kokonaisuudessaan jäsenyhdistyksille kommentoitavaksi pikapuoliin. Olen pitänyt kunnallistoimikunnassa esillä mahdollisuutta painaa ohjelmapaperi kokonaan kierrätyspaperille, kuten teimme Varsinais-Suomen Vasemmistoliiton ekologiaohjelmatyöryhmän paperin  kanssa myös. Olen siitä kuten koko paperista hyvin ylpeä, edelleen :)

Laitoin äsken uuniin mustikkarahkapiirakan jonka päätin tehdä huomiseen Päin Mäntyä- tapahtumaan. Siinä oli tietenkin luomukananmunia, - voita ja -sokeria :D

https://www.facebook.com/events/1247187505315080/

Nyt sitten taisin taas innostua juuri rahkapiirakoista uudelleen, ja mikäpäs siinä :) Tavallaan ois tietty kiva jos ois vaikka kamera jolla voisi napsaista kuvan piirakasta mutta minkäs teet. 

Ei kommentteja: