torstai 8. syyskuuta 2016

Kerroin taannoin että olin mukana Turun Vasemmistoliiton lehden, Uuden Päivän päätoimittajan rekrytointiprosessissa kun kunnallistoimikunta minut siihen päätti nimetä. No, päätoimittaja valittiin, Tättilän Laura. Tunnen Lauran jo vuosien takaa niinkuin toki aika monen muunkin täkäläisen vassiaktiivin. 

Lauran kanssa menee kyllä erittäinkin pitkälle, nähtiin ekaa kertaa Turun vasemmisto-opiskelijat Avantin pikkujouluissa vuonna 2007 ja satuttiin samaan pöytään. Laurasta tuli Avantin puheenjohtaja, seurasin Lauraa tehtävässä vuonna 2010. Pidin tärkeänä kuitenkin laittaa kaikki hakijat samalle viivalle ja onnistuinkin siinä. 

Kun tollaset jutut tiedostaa niin se on lähtökohta oikeudenmukaiseen valintaprosessiin. Minua pyydettiin kirjoittamaan juttu ekaan lehteen ja sain sen valmiiksi täsmällisesti ja aikataulussa :) Se on jo itsessään mulle saavutus, kun aina tuppaa muuten menemään siihen vihoviimeiseen iltaan kaikki tekeminen. Mutta tässäkin pätee sama kuin edellä; kun tiedostaa omat luonteenpiirteensä, niiden kanssa pystyy tekemään töitä. Niinkuin ujoudenkin kanssa.

Huomenna pitäisi osallistua Yhdysvaltojen presidentinvaaleja koskevaan seminaariin yliopistolla, ja törmäsin aiheeseen liittyvään pätkään netissä. Obama pitää siinä jäähyväispuheensa lehdistölle. Aluksi epäilytti, jaksanko katsoa pitkän puheen mutta kyllä kannatti. Hauska, suorastaan hulvaton puhe.



Ei kommentteja: