perjantai 19. maaliskuuta 2021

Ihmisten turhautuminen on purkautunut vaihtareihin, kun tsempattavaa on aika monella muullakin. Myös suomalaisten opiskelijoiden juhlinnasta on levinnyt koronaa, Vaasassa ja Jyväskylässä taisi olla ihan kantasuomalaisia bilettäjiä sitä levittämässä ja tautiryppäitä tekemässä. Bussissa näkyy täällä joka päivä maskittomia maskipakosta huolimatta, nuorilla ei välttämättä ole maskia, ei myöskään maahanmuuttajilla. Alussa korostettiin, ettei korona ole nuorten aikuisten auti. Tällä on varmasti ollut vaikutusta. Sekava tiedotus maskien hyödyistä ei auta sekään asiaa. 

Monen tekijän summa tämä kaikki, ei vain yhden porukan. Onneksi kevät on täällä ja valon määrä lisääntyy joka päivä. Tänään lauantaina on kevätpäiväntasaus, sunnuntaina päivä on jo pidempi. Viime vuonnakin ihmisten vointi helpottui kesää kohti. Miten liikkuminen mahtaa muuttua täällä Varissuolla, kun rajoitukset tulevat ainakin tänne ja varmaan kohta. Onneksi kaupassa saa käydä ja ulkonakin liikkua samassa taloudessa asuvien kanssa.

https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/5257995/Opiskelijoiden+tartuntoja+todettu+pubissa+kahvilassa+kuntosalilla+ja+saunassaArve+pyysi+poliisilta+virkaapua+ja+ministeriosta+arviota+liikkumisrajoituksista

Ei kommentteja: