torstai 16. helmikuuta 2017

Tiistaina oli piirihallituksen työvaliokunnan kokous. Oli todella ikävä kuulla, että muitakin puolueita vaivaavat ehdokashankintaan ongelmat ovat edelleen, näin lähellä vaaleja myös Vasemmistoliiton riesana. Varsinais-Suomessa on kuntia, joissa ollaan ihan reilusti jäljessä viime kunnallisvaalien ehdokastilanteesta. Siihen on tietysti monia syitä, mutta on entistä selvempää, että varsinkin pienillä paikkakunnilla tarvitaan joka ainoa päivä ehdokashankintaan.

 Pyysinkin olemaan vielä yhteydessä kyseisten kuntien vaalipäälliköihin, että ehdittäisiin täydentää ehdokaslistoja ennen kuun lopun päivämäärää.Kokouksessa käsiteltiin myös paikallisjärjestöjen vaaliavustushakemuksia. Hienoa, että meillä on aktiivisia paikallisosastoja. Vaalityö näyttää ihan hyvältä.

Muuten vaaleihin valmistautuminen etenee suht tavalliseen tapaan. Tein OAJ:n kuntapäättäjätestin, jossa mm. lupasin olla suurentamatta luokkakokoja. Sain parhaat mahdolliset vastaukset, opetuksen puolustaja- sertifikaatinkin:) Ymmärrän, että saamassani vastausviestissä toivottiin, että olisin myös tositilanteessa lupausteni takana. Monella poliitikoilla on vaalien alla tavoitteena luvata vähän kaikkea. Jos minut tuntee, tietää että minä todella tarkoitan mitä lupaan! Jos Turussa solmitaan taas Turku-sopimus Kokoomuksen ehdoilla, poliitikon on vaikea seistä omien lupausten ja tavoitteiden takana. Siinä onkin taas yksi peruste sille, ettei sellaisessa sopimuksessa kannata olla mukana.

Olin jo viime kunnallisvaaleissa ehdottomasti opetusryhmien kasvattamista vastaan. Sitouduin myös edistämään fossiilisista polttoaineista luopumista Turussa tulevalla vaalikaudella mm. Maan ystävien ja Luonto-Liiton Hiilivapaa Suomi- kampanjassa. Todella helppoa olla sekä OAJ:n että Hiilivapaa Suomi- kampanjoiden tavoitteiden takana. Osallistun muuten OAJ:n keskustelutilaisuuteen 1.3.

Turun osalta on luvassa lisää vaalitelttailua, menen itse ylihuomenna Halisiin. En uskalla luvata että olen paikalla vielä ihan kymmeneltä,mutta puoli yhdentoista maissa voisi olla jo sopiva hetki tavoittaa minutkin Halisten S-marketin pihalta :)

Menen myöhemmin samana päivänä vielä Martin Kulttuuriolohuoneelle lounas- ja leffapäivää viettämään.

https://martinkulttuuriolohuone.wordpress.com/2017/02/14/lounas-leffapaiva-martin-kulttuuriolohuoneella-18-2/

Ei kommentteja: