sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Nuorisolautakunnan avustustyöryhmän kokouksessa oli torstaina paljon vähemmän projektiavustuksia jaettavaksi kuin aiemmin. Pidin tärkeänä, että esim. tyttöjen talon toiminta saa edelleen tukea, pidin myös huolta ettei Aisti ry:n projektituki laskenut viime kerrasta. YAD Youth Against Drugs olisi ansainnut enemmän tukea. Projektit ja retket ovat mainio tapa tehdä nuorisotyötä, hieno homma että niin moni porukka suuntaa esim. kesäleirille luonnon helmaan.

Olen kokonaisuutena katsottuna todella pahoillani siitä,etten voi tukea yhdistysten toimintaa niin paljon kuin haluaisin. Ei voi toimia pidemmällä tähtäimellä se, että kun jaettavana on eioota, tyytyy vähempään väkisinkin. Kaupungin linja on lyhytnäköinen. Tavoitteena pitää joka kohdassa olla nuorten tukeminen. Tällaisessa tilanteessa yhdistystoimijoiden oma varallisuus on ratkaisevaa, jos toimintaan pystyy panostamaan omasta lompakosta, hienoa, mutta kaupungin pitäisi huolehtia nimenomaan siitä ettei kukkaron paksuus rajoita sitä, millaista toimintaa nuorten yhdistykset ja järjestöt voivat Turussa toteuttaa.

Eilen lauantaina kävin Vasemmistoliiton valtakunnallisen soteteemapäivän telttailulla Pansio/Pernossa. Telttailua on eri teemoin vuorossa seuraavasti:

La 18.2.
Turun Vasemmisto Halisten S-marketin edustalla (os. Gregorius IX:n tie 8) klo 10-12.

La 4.3.
Turun Vasemmisto Varissuolla Itäkeskuksen edustalla klo 10-13.

La 1.4.
Turun Vasemmisto Runosmäessä – tästä lisätietoa lähempänä. Tapahtumapaikka on Runosmäen nuokkari / nuokkarin piha-alue.

Minut löytää näinä päivinä siis telttailemasta :) Laitan tarkempia tietoja ja omaa aikatauluani lähempänä.

Tässä kuvia eilisestä telttailusta, itse ottamiani kuvia ja muiden. Oli kylmä, ja varpaat olivat telttailun loputtua kuin jääkalikat. En kuitenkaan huomannut sitä heti, oli niin hyvä meininki :) Minulla on mukavia työkavereita näissä muissa ehdokkaissa.



 

 








Ei kommentteja: