perjantai 24. helmikuuta 2017

Olen tällä viikolla istunut luennoilla ja tuurannut vapaaehtoisena Martin Kulttuuriolohuoneella. Siellä tosiaan hiihtoloma ja flunssaepidemia ovat vähentäneet väkeä ja kerkesin itse paitsi paikalle tuuraamaan, myös leipomaan. Tein päärynä-sinihomejuustopitsaa, (ilman lihaa tietenkin), kokeilin uutta vegaanisten mokkapalojen reseptiä joka onnistui tosi hyvin, sekä tein persikkarahkapiirakkaa luomuainesosilla. Leipominen ja ruoanlaitto on kivaa, varsinkin leipominen. On todella kivaa, kun omat herkut tekevät kauppansa.

Eilen illalla oli kunnallistoimikunnan kokous. Saimme ehdokaslistan täyteen, jee :) Hyväksyimme kevätkokoukselle annettavan esityksen toimintakertomukseksi ja päätimme tulevista vaalitelttailuista, muun muassa. Ehdotettiin että menisimme ensi viikon lauantaina Varissuon lisäksi Lausteelle telttailemaan tunniksi. Minä ehdotin että olisimme Lausteella hernekeittoa jakamassa kaksi tuntia. Sielläkin on nälkäistä porukkaa. Telttailemme 4.3. kaksi tuntia sekä Varissuolla että Lausteella. Osallistun ainakin Varissuon telttailuun kun se on melkein vieressä :) Kerroin uusimman tiedon nuorisolautakunnasta ja mm. selvityspyyntöömme saadusta vastauksesta.

Yhdysvalloissa Trump viilettää skandaalista toiseen ja alkaa hermostuttaa myös maltilliset republikaanit. Näin pätkiä hänen ensimmäisestä itse pitämästään lehdistötilaisuudesta ja voin yhtyä siitä tehtyihin arvioihin. Jo se, ettei Trump asu Valkoisessa talossa pysyvästi eikä hänen vaimonsa ole missään vaiheessa ollut muuttamassa sinne, herättää kysymyksiä sen suhteen että mikä tavoite Trumpin perheellä todellisuudessa on ollut tai on. Maan oikeuslaitos on kuitenkin onneksi hereillä ja on torpannut presidentin asettaman muslimien maahantulokiellon. Jokainen päivä eroaa edellisestä näinä aikoina, saa nähdä mitä viikon kuluessa ehtii tapahtua.

Ei kommentteja: