lauantai 16. marraskuuta 2013

Minulla on tapana kuunnella musaa YouTubesta kun touhuan koneella. Viime aikoina siitä on tullut varsin hankalaa ja paikoin todella rasittavaa mainosten takia. Aiemmin pystyi klikkaamaan replayta ja video siis alkoi alusta. Nyt ohjelma työntää mainosta jokaisen katselukerran alkuun, eikä mainoksilta voi välttyä.

Mainoksen voi ohittaa vasta viiden sekunnin jälkeen suunnilleen, jonkun verran on aina pakko sitä katella. Tämä ei ihan niin paljon haittaa jonkun perus r'n'b:n tai popin kohdalla, mutta kun polttoöljy- tai syylävoidemainoksista ei pääse eroon Portisheadin tai Massive Attackin videoissakaan, alkaa vaan ärsyttää. Eikä asialle oikein voi mitään. Huoh.

Olen taas koittanut kirjoittaa runoja, tällä hetkellä ei oikein se iske. Meneekö sitten liian hyvin tai jotain. Innostun aina talven edellä käsitöistä, nyt tuntui että villasukkia ja tumppuja on tullut tehtyä riittämiin enkä ihan tiennyt, mihin tarttua seuraavaksi. Sitten satuin kävelemään yhden käsityöliikeen ohi ja naps. Näyteikkunassa oli kanavatyöpohja Tyttö ja helmikorvakoru-aiheella.

Mietin, että voisin tehdä kanavatyön ja kehystää sen seinälle. Sillä tavalla mulla ois aina seinällä kuva, joka muistuttaa mua kesämökistämme Saimaan rannalla. Siellä oli mummin ja ukin huoneen seinällä juliste taulusta. Mökkiä ei enää ole eikä isovanhempia, mutta kuva vie takaisin.

On myös ollut hauskaa kerätä lisää Jeeves-kirjoja. Kirjat ovat paikoin jopa sarjaa hauskempia, enkä uskonut sen olevan enää mahdollista! Sekä kirjat että sarja on niin loistokamaa että oksat pois, niiden parissa rentoutuu rankankin päivän jälkeen. Wodehouse todella on virtuoosimainen kynänkäyttäjä ja vie lukijansa älykkään huumorin maailmaan.


Ei kommentteja: