lauantai 11. marraskuuta 2023

Tänään pidettiin Varsinais-Suomen Vasemmistoliiton syyspiirikokous, jossa mm. valittiin piirin johto ensi vuodelle. Olin itse ehdolla jatkamaan piirihallituksen jäsenenä. Kiitos kaikille äänestäjilleni, minut valittiin jatkamaan työtä ensi vuonna! 


Minulle tuleekin ensi vuonna täyteen kymmenen perättäistä vuotta piirihallituksen jäsenenä, olen kaikki nämä vuodet toiminut moniäänisen ja tasa-arvoisen piirin hyväksi. Tulen tätä työtä nyt myös jatkamaan. Otetaan yksi esimerkki kuten vaikka se, miten digitalisaatio jyllää ja menee helposti vain terveiden ja nuorten ehdoilla, puhumattakaan siitä että se vaatii toimivaa laitetta, jonka liittymämaksukin on pitänyt maksaa. 


Silloin olisi hyvin tärkeää, että äänestyksiä järjestettäessä mahdollistettaisiin äänestäminen aina kaikille, riippumatta siitä osaako käyttää laitetta, onko sellaisen ylläpitämiseen varaa, tai miten pääsee liikkumaan. Esitin viime eduskuntavaalien jäsenäänestyksen järjestämistavoista päätettäessä postiäänestyksen järjestämistä. Esitin viime eduskuntavaalien jäsenäänestyksen järjestämistavoista piirihallituksessa päätettäessä postiäänestyksen järjestämistä. Vipu on myös pitänyt tasa-arvoista osallistumista esillä, tässä yksi asiaa koskeva huomio jo useamman vuoden takaa.


https://viherpunainen.blogspot.com/2019/09/puoluekokousedustajavaalien_7.html



Ei kommentteja: