keskiviikko 27. lokakuuta 2021

Terkkuja Turun lähiöraadin aloitustapaamisesta! On tosi hienoa olla mukana tekemässä Turun lähiövisiota. Ajattelen, että työni ympäristönsuojelun puolella, nuorisolautakunnassa asuinalueiden eriytymistä vastaan, kaikkien turkulaisnuorten äänestämisen puolesta antavat hyvän pohjan työlle. 

Tein kovasti työtä rakennus- ja lupalautakunnassa pitääkseni asukkaiden ja ympäristön sekä rakennetun perinnön puolta, siitä on takuulla todella paljon hyötyä. Ja ihan jo se, että olen pienen lapsen lähiössä asuva äiti jolla ei ole ajokorttia, on pelkkää plussaa :)


Kirjoitin maanantaina Suikkilan koululaisten tilanteesta. Yhden koululaisen isä ehdotti, että oppilaskunnilta pyydettäisiin myös lausunnot kaavoitusvaiheessa, ja olisi myös tapaamiset päättäjien kanssa. Nyt juuri Suikkilan koulun oppilailla on paras näkemys koulustaan, heitä ei silti kuunneltu missään vaiheessa. Tämähän olisi heti yksi toimenpide lähiövisioon! Sitäkin aion ehdottaa. Yhteisöradion rooli tässä kaikessa, sitä kautta olen alun alkaen mukana.


EDIT. Pistin jo ehdotuksen eteenpäin!

Ei kommentteja: