tiistai 27. huhtikuuta 2021

Varsinais-Suomen Vasemmistoliiton kevätpiirikokous sai kivasti vapputunnelmaan, tuli ensin ihan mahtava juttu kun Vipun rauhantyö puolueessa jatkuu upealla tavalla, (laitetaan siitä oma postauksensa kun valmistuu) ja tein sen jälkeen vielä itsekin historiaa. Äänitin ekaa kertaa uudella puhelimella ekan oman vapputervehdyksen radioon, ja vielä lähetinkin sen onnistuneesti. Ei oo todellista :)


Tässä tervehdys, Robbarin vappuohjelmisto kannattaa muutenkin kuunnella, kuten muutenkin taajuutta 91,5 MHz.


"Toivotan kaikille Radio Robin Hoodin kuuntelijoille oikein hyvää vappua! Ehkä tällaisena vähän hiljaisempana vappuna on enemmän aikaa miettiä vapun historiaa. Pidin puheen Turun hautausmaan toverihaudoilla 1.5.2016; tässä vähän sovellettuna siitä. Työväen vapun historia alkoi Yhdysvalloissa 1.5. vuonna 1886, kun työläiset ja ammattiliitot lakkoilivat ja vaativat 8 tunnin työpäivää. Suomen kilpailukykyä halutaan taas kasvattaa paikallisella sopimisella. Toverihaudoilla on helppo muistaa, miksi työ tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta on tänään yhtä välttämätöntä kuin 1800- luvulla.”


Eva-Liisa Raekallio, Turun Lähiradioyhdistyksen hallituksen varajäsen, Turun rakennus- ja lupalautakunnan jäsen ja turkulainen kuntavaaliehdokas.

Ei kommentteja: