torstai 3. maaliskuuta 2022

Aina joskus tulee mieleen se vegaaniseen ja kasvisruokaan nyrpistellen suhtautunut Unican ravintolapäällikkö. Meillä oli TYYn ravintolavaliokunnassa jokaisella oma vastuuravintola, jossa käytiin vaihtamassa kuulumisia, pidin sitä samalla tärkeänä kanavana tuoda omistajien eli opiskelijoiden näkökulmaa ravintoloihin. 

Se, että opiskelijoiden sana painoi ravintoloiden valikoimissa esim. kasvis- ja vegaanisen ruoan helpomman saatavuuden osalta, ei kuitenkaan ollut itsestäänselvää, vaan teimme kovasti töitä sen eteen. Oma ravintolapäällikköni oli toki saanut suurkeittiökoulutuksensa aikana, jolloin vain liharuoka oli oikeaa ruokaa. Olen tuonut suurkeittiöhenkilökunnan koulutuksen parantamista sen jälkeen mm. omiin vaalitavoitteisiini.


Tulisen ja vegaanisen pizzan perässä ei onneksi tarvi aina mennä ravintolaan!




Ei kommentteja: