tiistai 7. joulukuuta 2021

Järkytyin, kun huomasin, ettei Käsityö-Elisaa enää ole Turun keskustassa. Menin heidän nettisivuilleen, kun pitäisi ostaa uudet sukkapuikot eikä bambuisia puikkoja tunnu saavan kuin Lankamaailmasta. Se tuntuu vähän kolkolta käsityön supermarketilta, halusin varmistaa että Elisasta saisi niitä puikkoja, sitten selvisi ettei koko kivijalkamyymälää enää ole! Verkkokauppa kyllä.

Vielä hurjemmalta tuntui, että kivijalka on loppunut jo maaliskuussa 2018. Jos syy lopettamiseen oli vähentyneissä asiakasmäärissä, syytä on minussakin koska kävin Elisassa viimeksi kai kuutisen vuotta sitten. Sain silloin upeaa, henkilökohtaista palvelua ja juuri oikeanlaiset langat ristipistotyöhöni. Olen sen jälkeen keskittynyt tumppujen, sukkien ja kaulahuivien kutomiseen, joihin on ollut langat valmiina. En kuitenkaan ikinä unohtanut pienen puodin lämmintä ja asiantuntevaa tunnelmaa. Taitaa olla niinkin, että Käsityö-Elisasta ostettiin aikoinaan ensimmäiset ristipistotyöni. 

Tuntuu vaan todella pahalta, että nämä pienet puodit katoavat. Eihän verkkokaupasta voi saada samanlaista palvelua ja osaamista, eikä sen kautta pääse koittamaan lankaa. Se oli tosi tärkeää, kun valitsin lankoja työhöni. Yritän kuitenkin katsoa verkkokauppansa valikoimaa. Tulee mieleen, että toriparkin rakennustyöt olivat olleet käynnissä jo joitain kuukausia, kun Elisa lopetettiin ja keskustan muuttuminen rakennustyömaaksi söi todella monen yrittäjän leipää. Kirjoitin aiheesta mm. tässä

https://www.ts.fi/lukijoilta/4572740

Ei kommentteja: