lauantai 15. kesäkuuta 2013

Puoluehallituksen päätös oli huonosti harkittu, siitä ei pääse mihinkään. Minusta on myös hirvittävän ikävää, että viime viikonlopun puoluekokouksessa hyväksytty Punavihreä tulevaisuus-asiakirja on uutisoinnissa jäänyt myöhempien tapahtumien varjoon. Ymmärrettävää tietenkin eikä yllättävää. Se on julkisuudessa saanut paljon ihmetteleviä kommentteja.

Asiakirjassa Vasemmistoliitto visioi erinomaisella tavalla tulevaisuuden askelmerkkejä ja puhuu mm. kasvissyönnin puolesta. Tämäkin on asia jonka puolesta vipu on toiminut alusta asti, ja jonka eteen minä itse olen tehnyt paljon, paljon työtä. Voikin todeta että vipulaisuus on saanut asiakirjan myötä painoarvoa. Mutta asiakirja on kirvoittanut myös täysin ala-arvoisia kommentteja, tyyliin tämä

 http://www.hs.fi/politiikka/Kokoomuksen+varapuheenjohtaja+Vasemmistoliitto+ei+ymm%C3%A4rr%C3%A4+ty%C3%B6miehen+pihvintarvetta/a1371183903494

Voi voi. Minusta kokoomus on viime vuosina onnistunut ajamaan omaa ideologiaansa erinomaisesti läpi, paljon Vasemmistoliittoa paremmin. Joukkoon kuitenkin mahtuu sitä heikompaa ainesta suhteellisen paljon.

Aiemmin keväällä uutisoitiin, että suomalaiset rehuvalmistajat siirtyvät käyttämään geenimanipuloitua soijaa

http://www.ts.fi/ts+tanaan/489553/Geenisoija+valtaa+alaa

Eli kasvissyönnin terveysnäkökohtien luulisi painavan kokoomuslaisenkin vaakakupissa vaikka ilmastokysymykset menisivätkin yli hilseen.. Mutta eihän se toki näin yksinkertaista ole.




Ei kommentteja: